Ölprovning med Villovägens

 Här kan du som har ett presentkort på en öppen ölprovning välja datum för din ölprovning. De öppna ölprovningarna består av blandade sällskap och det krävs totalt minst sex anmälda personer för att ölprovningen ska bli av. Maxantalet för en ölprovning är 12 personer.

 

Första fredagen och lördagen i varje månad under våren är det öppen ölprovning på Villovägens för dig som har ett presentkort. Vi börjar kl 15:00 med samling inne i brygghallen och håller på i ungefär tre timmar. Under provningen lär du dig hur öl tillverkas, hur Villovägens ölsorter tagits fram samtidigt som du serveras ett fantastiskt tilltugg till ölen. Ölprovningen omfattar fem sorters öl, ibland direkt från öltankarna!

Ölprovningarna leds normalt av sommelier Carina Mian.

 

Aktuella datum 2020


Från och med januari 2020 kommer vi att tidigarelägga starten av ölprovningarna till kl 15 för att inte bli störda av restaurangverksamheten i Spruthuset.

 

Fredag den 10:e Januari kl 15:00 : 2 platser kvar.


Lördag den 11:e Januari kl 15:00 : 1 plats kvar.


Fredag den 7:e februari – ABONNERAT


Lördag den 8:e februari kl 15:00 : 1 plats kvar.


Fredag den 6:e mars kl 15:00 : 3 platser kvar.


Lördag den 7:e mars kl 15:00 : Fullbokad.


Fredag den 17:e april kl 15:00 : Fullbokad.


Lördag den 18:e april kl 15:00 : Fullbokad.

Boka in Ditt presentkort här

Nedan anger Du kontaktinformation, numret som är angivet på Ditt presentkort samt vilket av ovanstående datum Du önskar. Under ”Meddelande” kan Du skriva lite fritt, t.ex. om eventuella allergier eller andra önskemål.

Vill Du boka in flera presentkort får Du göra om denna procedur för varje presentkort.

Vi hör av oss till dig strax därefter och bekräftar din bokning! Det är viktigt att du får en bekräftelse, för Bryggarn är en förvirrad man som har tappat bort bokningar förr. Har du inte fått en bekräftelse inom en vecka är det nog klokt att slå gubben en signal på 0708-778807 och höra vad som hänt…

  • Ange det nummer som finns skrivet på Ditt presentkort
  • Ange eventuella allergier eller speciella behov